söndag 25 maj 2008

Favvo stället...



i en liten vik i närheten av Fiskebäck!

Hit åker vi oftast för att hitta en någerlunda lugn klipphäll för att få njuta av havet.
Plocka krabbor, fika, se segel-och motorbåtar passera ut mot öarna. Folk som kommer ut för att lapa sol under dagen byts ut mot de som kommer ut för att grilla och njuta av kvällens speciella ljus.

Ett favvo ställe som vi ofta kallat "vårt sommarställe" är Valda Sandö, utanför Kungsbacka - men det är lite onödigt långt för en dag vid havet.

Dock ligger jag och kör med glädje varje vecka ner mot Tjolöholm, till Annelie och pappa Tango. Idag hann vi t.o.m. in på Freeport i en kvart, med muta om McDonalds om jag fick gå in i en affär... men ack det blev bara en kort sväng för att spana och inse att jag inte hade någon ro att prova några kläder - så det fick bli en Happy Meal och sen vidare ner till Annelie för att fika och umgås med alla hundarna. Annelie blev helt bestört av att Sambas ena öra inte hänger rätt, så det blev för henna att tejpa det och hänga gulpeng i örat, så nu ser hon allt lite komisk ut... Men vad gör man helt plötsligt inte för skönheten skull - även om det bara är en hund : ) Hon är ju ingen bling-bling-hund, men vi vill ju inte heller att hon skulle tappa poäng på en utställning för att ett öra hänger lite snett.
Så tacksam man är för att sköna maj har hållt sig så här vacker så länge - låt oss få njuta en hel sommar!!!

1 kommentar:

Moster Mjölgumpa sa...

Nu måste du ju visa hur en liten hunddam med guldöronhängen ser ut!