onsdag 14 maj 2008

Casanovan Tango


Flottatjärns Tigger de Amor är min Fagerlands Röda Samba de Amroex pappa.
Mamma Blistra heter Red Pearl´s Men Lady Deathstrike. Väldigt kul att se vad alla döper sina kullar till - finns alla tema att välja på.
Min lilla Samba kommer oxå få små kullar framöver - och då kommer det förmodligen fortsatt bli alla danser vi kan komma på -så det är paxat!!!

Var nere på Nortorp i måndags för att visa upp lilla valpisen för uppfödare som hade åkt hela vägen från Åbo, Finland - för att para deras ena tik. Se så vackra de var tillsammans, riktiga modell lejon, ha!
Jodå, Tango är en riktig Casanova, men han är en fantastiskt vacker hane på alla sätt; vacker, lugn, arbetsvillig och lyhörd mot alla.

Enligt Annelie så ser hon att Samba har en hel del efter honom, inte bara färg men också bus o lugn. Får hoppas att vår stadsmiljö och vårt liv inte påverkar henne till att bli stressad eller negativt på något sätt. Gud, nu önskar man verkligen att man hade gården, torpet, lilla huset med den underbara tomten någonstans i lugnet nära allt!

Igår blev Samba 12v och det var dags för vårt första vet.besök. Vaccinering och lite allmänt, allt bara bra och hon var nöjd och nyfiken. Nu hela 5,4 kg.

Nu vill vi inte besöka dem förrän hon fyller 1 år!!!!

Tur i oturen så är jag sjukskriven pga en olycka och ett opererat finger, vänster hand som tur är... hade inte överlevt ensamstående med barn, hund och allt - utan händer...

Kommer snart att börja jobba igen, men i början får jag nog ta ut all gammal komptid, så att man kan njuta av valptiden. Sen efter sommaren börjar allvaret - då måste vi hitta en dagmatte som kommer och rastar och ger Samba lite mat och sällskap. Men det tar vi sen...


Hasta la vista, så länge!

Inga kommentarer: