torsdag 13 maj 2010

Blodspår.........




Äntligen kom vi iväg på ett 2a blodspår igen, efter denna långa vinter! Första gången vi var hos Eva i Gråbo var i november innan snön föll. Redan då sa vi att hon var klockren och skulle klara anlagsprovet direkt, men vi sa att vi testar en gång till - men snön kom och tiden springer iväg. Idag fick vi även berömmet att hon skulle klara anlagsprovet direkt - så nu blir det att boka tid direkt, imorgon! Tyvärr kan jag inte se möjligheten att gå upp i ökl med skott och inga championat, som hon säkert annars lätt hade tagit. Vi får lära oss att lägga egna spår, det är bara blod att köpa och hitta rätt platser.
Efter att både Özet, Atlas och Samba hade gjort sina spår och vi hunnit dricka kaffe och hundarna suttit lite i bilarna fick Samba bada och simma av sig!
Det här passar oss så himla bra! Samba jobbar självständigt och tryggt. Sen är det ju så skönt att komma ut och lufsa i skogen! Eva har de flesta vilda djuren utanför, utom björn -då flyttar hon. Varg har passerat under vintern och lodjur bor där.
Trött hund o matte nu!

3 kommentarer:

fulltoz sa...

Jamen det var väldans var det var svårt att få kommentaren att "fastna" !!!
Men kul hade vi iallafall idag - duktiga hundar vi har ! Sorry att bilderna inte blev bättre - svårt med rörliga motiv - ha ha !
//Maggan&Özet

Modesty sa...

Hejja er, vad ni är duktiga!!! :)

Annelie sa...

Vad kul att ni testat på blodspår igen och att det dessutom gick så himla bra!!
kram