söndag 28 september 2008

Samba 7 månader


Samma dag som Anton fyllde 11år blev Samba 7 månader. Tänk så länge sedan det var man räknade veckor och månader på sin lille bebis, nu gör man det på denna "lilla" tjejen - men man kan väl inte göra det mer än tills de är 1½år - typ?!


Sällan Samba skäller, oftast endast när hon vill leka med en hund eller kaninen, men nu har hon fått Doris att skälla på, hon når ju inte upp till fågelburen som står på pianot - ha, vilket nog är tur!!! Hamstern Duffy (nytt namn igen) har fått en plastboll med lufthål i att rulla runt i på golvet - vilket håller den i liv, men får Samba att leka med denna boll så att den stackars hamstern flyger omkring i bollen - men detta tillåter vi ju självklart inte, så då blir det för lilla Duffy att hoppa i buren igen, efter lite motion!
Hur var helgen - Anton var på bio, lekt med kompis, själv har jag fått småstäda o tvättat, tagit det ganska lugnt - vilket jag kan behöva har jag insett! Nu får jag nog hämta upp tvätten och sen ut en lagom lång runda innan det blir mörkt!

Inga kommentarer: