söndag 15 juni 2008

En tjockis till tax och dess öde




Tja, vad kan man säga om att skaffa hund på äldre dar?! Jag har alltid varit i favvör för att alla små som gamla skall kunna njuta av det sällskap som en hund ger - men det måste nog finnas en back-up även för de äldre, där någon kan komma in och ta hand om hunden om någon blir sjuk eller dement. Igår berättade Annelie om en hund som t.v. får bo på hennes hundhotell sedan hemtjänsten varit tvugna att hitta ett alternativt hem till en liten taxdam på 9 år - efter många år av övergödning och förmodligen inga promenader, vartfall inte många steg - då denna lilla hotdog blivit en liten gödgris...


Nu är hon satt på specialkost och små turer i skogen och mår med glädje bara bättre o bättre. Men så kommer ju frågan: Vem skall ta hand om henne nu? Det är inte många som vill ta en så pass gammal hund och hon är alldeles för frisk o glad för att behöva avlivas.
Någon som känner någon?


Samba fick följa med Tango för att lära sig hur en tollare skall bada - även om det bara var vattenbrynet som kändes tryggt nu, så hjälpte Tango till att locka i henne - men inte många simtag, mest mycket bus! Samba har ju oxå en egen sida med bilder hos Annelie.




2 kommentarer:

Moster Mjölgumpa sa...

Den taxen går inte av för hackor. Jag kan se att Samba också växer och frodas.

Lena sa...

Ville bara önska er en riktigt skön midsommarhelg. Firar ni hemma eller 'hemma'? KRAMEN!