onsdag 2 juni 2010

Trädkojan


Denna fina koja har stått uppe i backen i många år. Oftast har det inte funnits någon stege upp eller så har det varit livsfarliga hemmabyggen som inte har varit värda att försöka att ta sig upp i, än mindre ner. Nu äntligen en repstege som funkar! Första gången på alltså 10 år har vi klättrat upp i kojan. Med chiabatta-mackor, dricka och Ballerinakex njöt vi av vår underbara utsikt över Göteborg från öster utomot väst. Strax till vänster om Anton ser man alla lyftkranarna ute i hamnen, Älvsborgsbron, Liseberg och flera kyrktorn i stan.
Anton ville självklart att jag skulle visa var vi hade sett räven, så vi gick en bit in i skogen och jag gav Samba kommandot "spåra räven" - och hon började jobba direkt- verkligen imponerad att hon förstod vad jag menade då vi endast mött räven en gång! Hon lyckades att hitta grytet och gud vad hon gnydde och menade på att här fanns något....
Flera ingångar, 4 synliga - men ingenting lät och det såg övergivet ut, men vi ville inte skrämma dem om det låg ungar gömda och rädda. Vi gick vidare hemåt efter mer än 2 underbara timmar i skogen en tisdagkväll - tillsammans med sonen : )

2 kommentarer:

Modesty sa...

Låter som en helt underbar dag!!! :)

fulltoz sa...

Var var var ??? finns "kojan" ???