söndag 7 mars 2010

Äntligen frysen full....

av döda djur; möss av olika storlek, en stor svart kråka, två duvor och 4st råddjursklövar!
I övrigt finns det broccoli, ärtor, hallon, sesamnuggets, mozzarellapizza och självklart massor av kycklingfiléer. Det viktigaste är nog att mamma inte tar fram fel påse för att tina upp till nästa söndagsmiddag : )
Samba som verkligen har tyckt att det är otäckt att ta duva, har i eftermiddag visat mycket mer nyfikenhet och t.o.m. sprungit med hela fågeln mot mig : )))) - men sen är det bra med det tycker hon - inte "hungrig" på den. Vi skall nog plocka fram den då o då och göra det skoj att helt plötsligt få hitta o "leka" med den - apportera in den om hon direkt visar glädje och stolthet. Att det skulle vara så svårt att få henne att tycka om dessa fåglar??? Hon har ju alltid varit duktigt på att apportera in dummies?! Alltid älskat spåra vilt och levande fåglar är ju skoj....
Klöver har hon inga problem med, men dessa får nog vänta tills vi har lite blod och kan ut och lägga lite spår. Dröjer nog inte länge förrän snön börjar smälta bort.
Idag såg jag den första gula krokusen längs en varm husvägg med snön bäddad runt rabatten - vilken glädje ett sådant vårtecken kan ge!!!

Nyinköpt bäddsoffa - brun, levereras om en vecka, sen kan jag har vänner över för trevliga middagar och för långväga vänner finns nu alltid en självklar sovplats!

Inga kommentarer: