lördag 19 september 2009

Antons nya kompis.... Sam!


Sedan Antons lilla dvärghamster dog har han velat ha en ny och jag har hela tiden sagt att han får vänta och fundera tills han fyller år - och idag så var det självklart att han skulle få köpa en ny! Får nog erkänna att denne lille långhårige fluffbollen är riktigt gullig och såå tam redan! Fick borsta pälsen med Sambas kamm. Han har t.o.m stamtavla: Nova Sam och är 5 månader, men det är nog bara bra.
Anton och jag åkte ner till Liseberg för att gå runt och mysa - inte åka karuseller eftersom det är det värsta han vet - men för att spela på alla chokladhjul och köra skjutspel. Det blev en riktigt mysig kväll. Inte mycket choklad för pengarna, men en film som roar Anton nu - Transformers...
Igår hade Anton sitt killkalas - 7 killar på väg mot tonåren! SÅ glad att de ännu inte är där och att min älskling fortfarande är lite liten och kramgo!!!

måndag 14 september 2009

Nya kompisen...

"Chili"
En riktigt snygg Flottatjärns hane som är 1 månad äldre än Samba.
Idag började vi på vår första träning i Grundkursen till tävlingslydnad i Hundar i Kålltorp. Mycket var väldigt basic - men det är självklart bra att börja från början även vi i vissa moment har kommit längre. Det är ju viktigt att få noggran precision och inte slarviga ingångar osv osv. Tänk att Samba var såå himla duktig idag, efter att inte kört hårt med någon träning och att hon låg kvar med 8 hundar bredvid varandra!
Missade första tillfället utav 7, så nu har vi bara 5 gånger kvar : (
Kort tid, men vem vet vi kanske lyckas gå upp och tävla någon gång - om inget annat på klubben!