måndag 31 augusti 2009

TUR Vasa



Nejdå, inte har jag åkt Vasa loppet redan! Utan vi har haft en helt fantastisk helg i Mora! Varje år är det kick-off för hela företaget och då bär det iväg till någon stad i detta avlånga land. I år hamnade vi i Mora och nästa år blir det Sundsvall.


Det går inte att beskriva med ord hur bra det var! Men vilka artister och det är lätt att glömma någon dessa båda kvällar, men bl.a. Svenne Rubins, Jill Johnson, Rhapsody in Rock i Dalhalla med Carola, La Gayla, Mikael Rickfors, Hammerfall, Deep Purple, Lenny Norman m.fl. m.fl. på scen! Disco- och dansbandstält för alla smaker! Som ni förstår så har jag ingen röst kvar och i.g. helt slut! Mycket mer skulle kunna berättas om detta fantastiska spektakel, men vill bara säga att man är såååå tacksam för att man har en så himla bra arbetsgivare och de gladaste kollegor runt sig som gör att stämningen är på topp till 100%!
Själv är jag hemma med feber och en rejäl förkylning, så jag får väl erkänna att jag var på tog för tunnt klädd nere i botten av Dalhalla, men där den råa kylan ersattes av fantastisk energi - nästan magi, för detta var en magisk kväll : ))

måndag 10 augusti 2009

Min underbara son!



Anton är på sitt första läger - seglarläger ute på Björkö i 2 veckor. Han har aldrig seglat, men fick möjligheten att delta och var säkert tveksam innan han åkte ut dit förra söndagen. En hel vecka gick och jag hörde inte ifrån honom förrän lördagnatt, ett sms "Hej mamma, hur mår du?" SÅÅ glad man blir. Detta är ju förhoppningsvis ett bevis på att han trivs. Igår var det föräldrarmiddag och MammaMia skulle typiskt nog gå på Madonna just denna kväll!!!! Inte kunde min stackars son sitta ensam utan föräldrar denna kväll....... så min snälla, snälla lillebror åkte ut tillsammans med lilla Amelie. TACK snälla Thomas! Så glad man kan bli av att få se foto från hur han har det! På fredag kväll kommer han hem, så nu är det mamma som kommer längta hela veckan!

torsdag 6 augusti 2009

Jag har fått en ny assistent...



Jag tog tillfället i akt och provanställde en ny assistent, Samba! Hon visade stort intresse och lugn inför arbetsuppgiften. Under två dagar följde hon gladligen varje steg jag tog, till kaffemaskinen, kopieringsrummet och en sväng till vaktmästeriet. Alla kollegor som träffade Samba blev helt sålda och imponerade. Själv kände jag att det kanske var dax att byta tjänst med Samba, hon kan gärna köra hit varje dag och komma hem och pyssla om mig på lunchen och sen glatt komma hem o laga middag - jag tror att jag hade trivts väldigt bra med det bytet, förstår inte varför hon stannade hemma idag.... : ))