tisdag 28 april 2009

Nu vill man bara vara ute....

- Matte, jag vill ut o leka med min kompis!!!

En skön kväll med killen i gräset ; )

Nu får man dock vara extra vaksam över 2.a löpet som kan komma när som - man har ju ingen koll hur hennes cykel ser ut ännu!
Ingen fungerande dator hemma just nu - så det blir sällan man kommer in på facebook eller att man bloggar! Vi njuter dock av vädret mest varje morgon, lunch o kväll! I lördags var vi ute vid havet och badade (samba), men den lilla fegisen vågar inte riktigt simma iväg och hämta in, men hon ger sig inte, vilket är bra för då kommer det att släppa. Lite tennisbollar och flytleksaker får man väl skänka! Nu kommer ljuva Valborg med flera lediga dagar! Ut & Njut!


fredag 17 april 2009

SAMBA AAAAAA


Idag kom resultatet från röntgen in på SKK -
A på höfter och utan anmärkning på armbågar!
HURRA, HURRA, HURRA!

lördag 11 april 2009

Konst/antik rundan på Österlen

Glad Påsk!



Igår körde jag och min barndomskompis runt på Konstrundan på Österlen. Stålande blå himmel och vår i den skånska myllan. Vi började i Bromölla på Lotta på Stationen, där första inköpet blev en kylskåpsmagnet av en söt liten tavla - till det facila priset 15kr.
Det bar vidare ner förbi Yngsjö med stopp hos två konstnärer, varav den ena med textil- och den andra smideskonst. Vi letade oss ner till Smedstorp för att även i år se Johan Thunell´s underbara "ansikten" (förra gången såg vi utställningen i Glimmingehus). För min kompis del blev det 2 små ansikten och dessa fantastiska hönor i låda!
I Smedstorp fanns flera trevliga utställningar och till min kompis lycka en del loppis att titta på. Givetvis hade vi gjort en del akuta loppis stopp längs vägen, för man vet aldrig vad man kan hitta, när man är samlare av allt möjligt.
Nu var vi hungriga och längtade efter att få äta lunch på kända Olof Viktors - men denna dag skall man nog undvika de kända trevliga lunchrestaurangerna. Det blev en glass och sedan vidare till Skillinge för ett kaffebesök hos kompis syster.
När vi väl kom till Simrishamn strax efter 16 för att istället äta på Börje Olssons Skafferi så hade de precis stängt lunchserveringen, men om vi ville fick vi gärna plocka till oss mat och äta ute. Det var både bättre för plånboken och magen - sååå gott!
Hemåt längs kusten förbi Vitemölle, Kivik och Brösarp. Skåne är så vackert!
Idag blir det nog en runda till havet med Samba!